Jordan Lewis slutter seg til Melbourne fra Hawthorn på tre års avtale

Dager etter å ha bekreftet sjokk AFL-handelen med Sam Mitchell til West Coast, har Hawthorn blitt enige om å avtale med fire-timers premiership-stjerne Jordan Lewis til Melbourne.En 2014-australsk midtbanespiller, den 30 år gamle Lewis på tirsdag, kom sammen med Demons på en treårig avtale etter å ha spilt 264 kamper for Hawks. Hawthorn opprinnelig uttalt Lewis som en nødvendig spiller, men til slutt ble enige om å handel, som vil hjelpe dem med å rydde opp plass i lønnsloven for å imøtekomme handelsmål Jaeger O’Meara, samt nye rekrutter Tom Mitchell og Ty Vickery. Tom Liberatore’s cameo på Vietnam ferie irsk Western Bulldogs Les mer

< p> I likhet med Mitchell-handel for West Coast, er avtalen et røverkjøp for demonene, og Lewis og Hawks ‘velger 57 og 68 i bytte for plukker 48 og 66.

Lewis sa at han besluttet å Søk etter en handel til Melbourne kom etter en “veldig ærlig” snakk med treneren Alistair Clarkson om sin fremtid. “Vi snakket om hvordan framtiden min kunne se ut over min nåværende kontrakt, og etter den innhente jeg satte meg ned og så på alternativene mine,” sa han.

“Jeg så på hver klubb i konkurransen og Etter å ha gått gjennom hver liste, var Melbourne den som stod ut – hvis jeg ikke skulle være på Hawthorn.Det var klart for meg at jeg ønsket å spille for Melbourne fotballklubb.

“Jeg tror på hva klubben bygger. Det er noe utroligt ungt talent på klubben, og det er et område jeg kan sikkert spille en rolle i – veiledning og utvikling av disse aktørene både i felt og off-field-sans. “Lewis sa Beslutningen ble størknet etter møtet med den nye Demons trener Simon Goodwin og listeleder Todd Viney, en tidligere assisterende trener på Hawthorn. Hawks vil nå stå opp neste år uten deres regjerende beste og rettferdigste og runner-up i Henholdsvis Mitchell og Lewis.Deres avgang baner vei for Hawthorn å bygge opp et krigsbryst for handelsperioden 2017, når Fremantle-stjernen Nat Fyfe og Richmonds Dustin Martin vil bli begrensede gratisagenter.

Det er skuffende å miste Jordan, men Vi følte at det var riktig beslutning for alle parter å legge til rette for sin anmodning om handel til Melbourne, “sa Hawks listeleder Graham Wright.” Jordan ble åpenbart kontraktet til slutten av neste år, men et trekk til demonene sikrer fremtiden i ytterligere tre år, og vi forstår at han trenger å gjøre det som er best for ham og hans familie.Med Jordan og Sam som beveger seg på, åpnes det muligheter for våre unge midtbanespillere å øke og videreutvikle deres utvikling. “Samtidig er Brisbane midtbanespiller Pearce Hanley ledet til Gold Coast i en treveishandel som også involverer Port Adelaide.Hanley, som har vært blant Lions beste spillere i løpet av hans ni år på klubben, går sammen med solene sammen med valg nr. 67 i utkastet.

I en treveis handel får løvene Gold Coasts valg No22 og Port Adelaides 2017 første runde utkast plukk, mens Power mottar Lions prioritert valg (for tiden No19) og Suns ‘pick No30.

Handelen er noe av en gamble for Power, som risikerer Han tilbyr 27 beste kamper til Lions og konsekvent pollet godt i sidens beste. Hanley, 27, har spilt 129 spill for Lions og rettferdigstelling.Irskmannen ble tatt som nybegynnervalg i 2008 og opphøyet til seniorlisten året etter.

“Vår prioritet i utvekslingsperioden har vært å legge til eldre talent som kunne få umiddelbar innvirkning på vår fotballklubben, og Pearce passer helt sikkert til disse kriteriene, “sa Gold Coast fotballsjef Marcus Ashcroft på tirsdag.

Brisbane annonserte ikke-kontraktsforsvarer Darcy Gardiner har signert en ny treårsavtale. Gardiner, 21, har spilt 43 kamper og regnes som en viktig cog på Lions ‘unge liste.

Leave a Reply