Hoppene som kommer til å drepe Pats ‘rivaler under Tom Bradys suspensjon

Utfallet var utvilsomt en seier for NFL-kommisjonær-cum-diktatoren Roger Goodell, og Brady sitter en håndfull spill i begynnelsen av sesongen. Det har lenge vært sett på som en straff som sannsynligvis vil hjelpe quarterbacken og hans New England Patriots lagkammerater i det lange løp. Faktisk, 14 måneder siden da vi trodde at denne historien var avsluttet med Goodells første fire-spill-avgjørelse – oh, hvor ung og naiv vi var igjen da – skrev jeg i denne plassen om hvordan New England fortsatt ville vinne til slutt.

Patriotene er et lag som er blitt æret og applaudert av fotballmediene for en generasjon. Men nå kan de lett ta sin favoritt “oss mot verden” holdning…Brady vil hvile for en playoff push og utover.Patriotene kommer til å utvikle sin fremtidige quarterback i Garoppolo for fire sesonger, eller vise ham til andre lag for en avtale som får tilbake sine tapt utkast og mer. “

Meget lite har endret seg i det siste året. Bills, Dolphins og Jets fortsatt ser ikke ut som lag som er primed for å kapitalisere på deres svekket (og helg) nemesis, vil Brady fortsatt ha nytte av en ekstra måned, og patriotene er fortsatt trygge i Garoppolo som en utfylling. En annen Patriots divisjonstittel føles uunngåelig, bare fordi det er alt vi har sett for en generasjon, og fordi det føles veldig Goodellian for kommissæren å ende opp med taper når det siste Deflategate-kapitlet er skrevet – kanskje til og med tvunget til å gi Lombardi Trophy til Robert Kraft og Brady i februar.Det ville være hans største og mest offentlige ydmykelse i en karriere fylt med dem. Patriots star Tom Brady dråper bidrar til å bryte Deflategate suspensjon Les mer

Men håp er det som får oss ut av sengen om morgenen. I det minste er det det som overbeviser regninger, delfiner og jets-fans å komme seg ut av sengen hvert høst søndag. Brady’s suspensjon har løftet sine ånder, så la oss i det minste humor si at patriotene kunne være i alvorlige problemer uten deres franchise QB. Er det egentlig alt som er hektisk? Du bestemmer.

Den største forskjellen mellom 2015-patriotene som potensielt står overfor fire spill uten Brady og 2016-utgaven som definitivt er uten ham, er tidsplanen. I fjor åpnet patriotene seg hjemme mot et Steelers-lag sans Le’Veon Bell, Martavis Bryant og Maurkice Pouncey.Deretter spilte de et Bills-lag som var tilpasset til en ny trener og ny quarterback, etterfulgt av Jaguarene og Cowboys. Det var ikke akkurat en morderens rekke å takle fotball opposisjon. Patriotene kunne ha startet en 60-noe Steve Grogan på quarterback og klarte å i det minste gå 2-2, og deretter stamped på gassen med Brady tilbake. Du vil huske at patriotene åpnet 10-0 i fjor, bare lider av deres første tap på den siste søndagen i november i Denver i overtid.

Det er ikke det samme cakewalk i år. Uke 1 sender patriotene til Arizona, et 13-3-lag med Super Bowl-ambisjoner. New England sitter nå på 5,5-punkts underdogs.Da er det Dolphins hjemme (OK, så det er ikke så ille), etterfulgt av Garoppolo som blir jaget rundt av JJ Watt i primetime og deretter en kamp opp mot regningene, som vil bli overbevist via mye spott av Ryan tvillingene at spillet er deres Super Bowl og beste skudd på å vinne divisjonen. Brady kommer til å glide tilbake med en speider mot lagkvaliteten i Cleveland, men må da slå den opp til 11 med Bengals, Steelers, Bills og Seahawks som alle venter rett på rad. Det er ingen måte New England åpner 10-0 i år. Spørsmålet er hvor langt av det merket de er, og hvis regninger, jets eller delfiner kan gjøre noe med det.

Wildcard i hele formodningen om fortsatt dominans fra Patriot er Garoppolo. Hva om han bare ikke er, vet du…noe bra?

Klikk gjennom en hvilken som helst “NFL busts” lysbildefremvisning på internett.Massevis av første runde “sure-thing” quarterbacks fra high-stamme skoler har mislyktes spektakulært i NFL. Garoppolo er en andre runder fra Eastern Illinois, som har kastet totalt 31 spill i løpet av de siste to årene. Patriots diehards bruker resonnementet at hvis Belichick tror på Garoppolo, må han være en sikker innsats. Men hvis du ikke har blitt tatt inn av kulten av Belichick, vet du at siden han slo på Brady i 2000 og tok Garoppolo i 2013, har han utarbeidet Rohan Davey, Kliff Kingsbury, Matt Cassel, Kevin O’Connell, Zac Robinson og Ryan Mallett og signerte Brian Hoyer som en ubegrunnet fri agent. Den nye Patriots starteren må bukke en ganske betydelig trend bare for ikke å være forferdelig.Brady er veldig mye Belichicks unntak, ikke regelen. Bygger neste Brady: Jimmy Garoppolo av mennene som trente ham Les mer

Hvis Garoppolo sliter, er det galskap å tro at patriotene kunne starte 1-3 eller selv 0-4? Og så hva om en rusten Brady ikke kan rive fra hverandre Cincinnati, Pittsburgh, Buffalo og Seattle bare for å få New England i playoff jakten? Ville patriotene være dømt på 3-6? Tenk deg at alle mobiltelefonene knuste i New England, for ikke å skjule bevis, men bare ut av ren vrede.

Det er lett å si at Belichick og offensiv koordinator Josh McDaniels vil gi Garoppolo en spillplan som vil begrense skaden han kan gjøre. De vil i det minste prøve. Rob Gronkowskis størrelse og Julian Edelmans evne til å finne åpninger under dekning er tykke og behagelige sikkerhetsdepper som enhver quarterback ville elske.Men Garoppolo vil fortsatt være pålagt å kaste ballen til dem. Hvis han sliter gjennom luften, vil det løpende spillet ikke gi mye hjelp. Patriotene var 30 i NFL i rushing i fjor, og Dion Lewis fullfører fortsatt rehab på en revet ACL. Det er mye press på en quarterback hvis siste start var et tap for Towson i 2013 FCS playoffs. Selv om Garoppolo sliter med å kunne dømme 2016-patriotene, er drømmescenariet for haterne ustabiliteten som franchisen ville møte på lang sikt hvis han viser seg å ikke være Bradys arving som er åpenbar i alt utover skjønnhet. Brady har vært holdbar gjennom hele sin karriere takket være en blanding av trening, genetikk, lykke til og uansett rare drikker gir han sin sketchy personlige guru. Likevel er faktum at han vil slå 39 neste måned.Patriotene vil gjerne ha erstatning på ruteren og klar til å gå. Hvis det ikke er Garoppolo, hvem er det da? Jacoby Brissett, en tredje runde plukke i april, viste løfte på NC State, men håper noen ukjente pansjer ut ville bety at patriotene ikke er bedre sett på fotballens viktigste posisjon på lang sikt enn et lag som jets. Jets.

Det er ikke utænkelig at patriotene er inne i en lang og skuffende sesong og kanskje til og med en vedvarende nedgang. Det er heller ikke sannsynlig. Men i det minste har resten av AFC Øst noe håp. Det er noe selv Tom Brady ikke kan ødelegge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *