Bet365-mobile veddemål

Bet365 tilbyr sine tjenester, det vil si veddemål og andre produkter som kasino eller poker, også via en mobilapp for telefoner og nettbrett. Selv når du er borte fra datamaskinen kan du også ha bookmakeren like for hånden.

Mobilversjonen av Bet365 kan brukes på enheter basert på følgende systemer:

iOS (iPhone, iPad)
Android
BlackBerry
Windows Phone

Det er finnes en spesiell bookmakerapp for brukere av telefoner/nettbrett basert på iOS og Android. Appen har mange flere funksjoner, bl.a. live-sendinger av sportsbegivenheter i Bet365s player.
Det betyr ikke at eiere av Blackberry- eller Windows-enheter ikke har tilgang til bookmakerens tilbud. Absolutt ikke, for dem har vi forberedt en vanlig nettside, ikke basert på noen aplikasjoner, med grunnleggende funksjoner som sportsveddemål, live resultater eller administering av konto (inn-/utbetalinger).

Bet365 – Registrer deg nå »
Den enkleste måten å nedlaste Bet365-appen på er å taste bet365.com i nettleseren og følge instrukser angående installering av appen.

Spillere med iPhone eller iPad kan søke Bet365 i sin App Store.

Brukere av Blackberry- og Windows-telefoner må bare besøke bookmakerens nettside i nettleseren for å ha tilgang til betting mobil.

Med appen på din telefon har du tilgang til hele bookmakerens tilbud. Du kan altså naturligvis vedde på kamper, men du har også tilgang til live-sendinger. Du kan derfor se alle kamper du er interessert i live, hvor som helst. Det er mange bookmakerselskaper som har mulighet til å vedde via mobilen, men det er veldig få som lar deg se live-sendinger.