1xbet mobile – en bookmaker i lommen

Det russiske merke 1xbet har vært en viktig spiller på bookmaker markedet over en lengre tid. Det store tilbudet, spesielt av live-tipping (om lag 500 hendelser live) gjør at 1xbet beveger seg mot lederposisjonen blant andre bookmakere. Den mobile appen 1xbet fortjener også oppmerksomhet da den er laget ikke bare for Android og iOS, men også for Windows Phone – noe som er en sjeldenhet blant andre tilbud på markedet.

 

1xbet mobil har alt en mobil app burde inneholde – den brukes på en intuitiv måte, den er ryddig og inkluderer en rekke med alternativer som kan måles med de som er tilgjengelige på PC skjermer. Den mobile appen gir oss mulighet til å tippe på ulike hendelser praktisk sett uansett hvor vi befinner oss i verden.

Utenom tipping gir den mobile appen også mulighet til å utføre transaksjoner – innbetale og utbetale penger samt – noe som er ganske viktig – se på streaming av pågående kamper i god kvalitet eller statistikker. Det må sies at live streaming tilbudet på 1xbet er utrolig stort, og er minst like bra som de beste tilbudene til andre bookmakere på markedet. Muligheten til å tippe på kampresultater i de laveste divisjonene overasker positivt. Det er ganske sikkert at du vil finne ditt lokalt fotball eller basketball lag på appen til og med hvis du bor i en liten by.

Ofte er oddsene på 1xbet mye høyere enn hos andre bookmakere. „Spillemulighetene“ innenfor en hendelse er også usedvanlig store, spesielt når det gjelder de mest populære divisjonene og sportshendelser. Det som er spennende er at hos 1xbet kan man tippe på flere ting innenfor en hendelse på en kupong f.eks. antall mål, hjørnespark eller gule kort. “Cash out” er også et veldig bra alternativ på 1xbet som gir oss muligheten til å avslutte spillet før hendelser er over – i samsvar med gjeldende for øyeblikket kvotebetingelser.

Ofte er det sånn at intuisjonen forteller oss under kampen at det som for tiden er et gunstig for oss resultat vil ikke vare til slutten av kampen. I slike momenter er det verdt å benytte seg av “cash out” – avslutte spillet med litt mindre, men sikker gevinst. Dersom vi prøver å sette inn penger på 1xbet konto via appen, har vi et stort utvalg av muligheter for øyeblikkelig innbetaling av depositum. Muligheten for å ta kontakt med 1xbet service er også en viktig ting. Utenom det som er en standard, dvs. telefonkontakt eller via e-post er det også mulig å snakke på livechat – OBS 24 timer i døgnet! Dersom du har noen spørsmål, er i tvil eller har et tekniskproblem vil et hyggelig 1xbet serviceteam hjelpe deg uansett tidspunktet på dagen eller natten.

Det er stadig flere nettbaserte bookmakere som gjør det mulig for oss å spille på casino eller tippe på løp. Det er et vanskelig valg siden alle frister med noe spennende for å tiltrekke seg mest mulig kunder. Derfor er det lurt å se seg litt rundt før man velger sin bookmaker. Sist sjekket vi ut 1xbet som får blandede anmeldelser blant nettspillere. Det er verdt å si noen ord om den slik at dere kan selv bestemme hva dere tenker.