Bet365 – inn- og utbetalinger

Alle transaksjoner gjennomført på Bet365s nettside er fullstendig trygge. Bet365 har i mange år hatt A+ rating, noe som garanterer at gjennomførte transaksjoner er sikre og at bookmakeren er pålitelig.

Når du foretar et innskudd på din spillerkonto, har du et helt spektrum av muligheter å velge fra. Alle kan sikkert finne en mulighet som passer dem. Du kan benytte både kredittkort og bankoverføringer. Det er likevel mest komfortabelt å betale inn innskudd via en av mange e-lommebøker. De mest kjente og tryggeste av dem er Skrill (tidligere moneybookers) og Neteller.

Bet365 – Registrer deg nå »

Når du betaler inn innskudd med kredittkort, må du huske noen grunnleggende regler. Laveste innskuddsbeløp er 5 euro og det som er viktigst er at når du utbetaler midlene, kan du overføre dem bare til kontoen til det kortet du betalte innskuddet med. Det er ingen andre mulighet. Utbetaling av midler til kredittkortkonto tar som regel 1 arbeidsdag. Innbetalinger skjer umiddelbart og Bet365 tar ingen provisjon på disse transaksjonene.

Videre er det e-lommebøker. Her er laveste innskuddsbeløpet også 5 euro. Transaksjoner skjer også umiddelbart, og det er heller ingen provisjon. Det er derimot ved utbetalinger at transaksjoner går mye fortere. Ved utbetaling til Skrill-eller Neteller-konto kommer midler inn på kontoen din etter noen timer. Hos oss har det mange ganger skjedd etter et par minutter. Dette er bestemt den mest komfortable måten å ta oppgjør med bookmakeren på.

Jeg anbefaler det på det varmeste til alle som ikke ennå har konto på Skrill eller Neteller. Etter personopplysningsverifisering (som varer i noen dager) og full kontooppstart vil alle transaksjoner gå mye fortere enn ved alle andre inn- og utbetalingsmetoder.

Det finnes også selvfølgelig tradisjonelle bankoverføringer. Overføringsopplysninger finner du på Bet365s nettside på bokmerket «betalingsmetoder». Du må likevel huske at denne innskuddinnbetalingsmåten tar 2–3 arbeidsdager og er gratis ved innbetalinger over 350 euro.